0% Interest for 24 Months! Learn more »
(800) 222-4700
  • Español: (800) 222-4701
Cart
Microphone Month 4

Sweetwater Forums [Archived]

After 15 years of great discussions, the Sweetwater Forums are now closed and preserved as a "read-only" resource. For discussions about current gear, check us out on Facebook, YouTube, inSync, and our Knowledge Base.

New Creation Station Won't Power Up

TonyB

Need help. Received our Creation Station via overnight Fedex. We have an important recording session this Saturday. Our previous DAW fried. One problem...this Creation Station DOES NOT POWER UP. The blue LED on the FP is lit. Pressing the On/Off button or Restart button does nothing. J321 green light (Standby) is lit o...n the motherboard. Any ideas? It looks like we have to cancel this important session on Saturday.
March 4, 2011 @03:23am
Justin

Call 1.800.222.4700 x 6400 for tech support right away, they will walk you through diagnosing the problem.
These are community forums, our tech support team is not usually monitoring them.
You'll get a faster response if you call them so they can walk through the steps in real time.
March 7, 2011 @02:19pm
BajanTechie

TonyB,
It would have been good to hear how you got through with this issue. What was the problem and how you solved it.
Regards,
Ronald
June 9, 2011 @09:54pm
Justin

If I remember correctly the cable from the front power switch to the motherboard had come unplugged during shipping. Tony got it resolved.
June 10, 2011 @01:54pm