rrrabuyvsvsveytfazersurdwarubawvev
0% Interest for 24 Months! Learn more »
(800) 222-4700
  • Español: (800) 222-4701
Cart
June 2017 Giveaway

Sweetwater Forums [Archived]

After 15 years of great discussions, the Sweetwater Forums are now closed and preserved as a "read-only" resource. For discussions about current gear, check us out on Facebook, YouTube, inSync, and our Knowledge Base.

Entry Point Not Found

bayboss05

Hey
I Need Some Help.
I Tried To Open Pro Tools M Powered And I Get A Message That Says The Entry Point Not Found.
I Tried To Re Install And The Same Message Comes Up.
So If Someone Can Help Me I Would Really Appreciate It.
Thanks
Rickey
December 23, 2007 @10:28am
bayboss05

the exact messge is.
the procedure entry point ?PSAssertAbort_Begin@@YAXPBDOK@Z could not be located in the dynamic link library digiplatformsupport.dll.
December 23, 2007 @10:39am
Smithcok

What computer and which interface are you using?
December 23, 2007 @03:33pm
bayboss05

im using a pc. with windows xp pro. and i have an m audio mobile pre interface
December 23, 2007 @08:46pm
DREWSKI

I'm having the same exact issue. Was a solution ever found?
January 26, 2008 @03:01pm
tech1

These articles are the only known solutions we have for this type of error: http://www.sweetwater.com/sweetcare/ts/results.php?Keyword=dynamic+link&-find=Go%21
January 26, 2008 @04:11pm
DREWSKI

thanks for the help!
January 26, 2008 @06:43pm
jagoldtop

These articles are the only known solutions we have for this type of error: http://www.sweetwater.com/sweetcare/ts/results.php?Keyword=dynamic+link&-find=Go%21

Hey all - I am having the same issue with my machine and already tried the suggested fix (from the posted link) which did not work. Do any of you have a pathway to getting Pro Tools to open correctly after receiving this error?
Like bayboss05, I uninstalled and reinstalled a few times but to no avail - any insights you can offer are much appreciated!
January 10, 2009 @07:02pm